2014. november 8., szombat

Végre itt az alkalom...

Nemrég találtam egy oldalt, ahová fel lehet tölteni a legbénább családi fotókat. Gondoltátok volna, hogy van ilyen?! Egészen különleges! Innen választottam az alábbi bejegyzésemhez egy gyöngyszemet.




Közeleg az év vége és a lehetőség, hogy megajándékozzatok... engem! Erre a szokásos módon lesz lehetőségetek. Azaz: 2014.december 13-án ismét miénk a Nagy Hideg-hegyi turistaház.


A terv az, hogy 13-án 15.00-kor találkozunk a kismarosi erdei vasút állomásán és egy sör. (Szokás szerint telekocsizunk és az autókat felvisszük királyrétre. Jegyeket megvesszük stb. ezért legyen ott mindenki időben!!) 16:00-kor indul a vonatunk királyrétre. Felsétálunk a turistaházhoz, ahol elfoglaljuk a szobáinkat (a sörcsapot) és a'la-carte megvacsorázunk. Remélhetőleg lesz hó, a szauna is működni fog és a sör sem fogyik el. Aztán beszélgetés, mulatozás vérmérséklet szerint. Vasárnap meg reggeli után  vegyünk megyünk egy sört kört a Börzsönybe. Aminek a végén leérünk az autókhoz királyrétre. Szerintem, olyan délután 3-4 óráig csavargunk. Aztán haza, vetkőzz, feküdj!


Szeretném, ha idén is megtöltenénk a házat. Ezért várok mindenkit, az aktívakat, a passzívakat, az érdeklődőket, az érdekteleneket, az érdemeseket és az érdemteleneket és természetesen az alkohol additíveket is.


A price:

 -  a kisvonat 600Ft

 -  a szállás 3800Ft/fő (ifa-val)


 -  étkezés egyéni ( van itt valami bénaság: http://nagyhideghegy.hu/etlap/index.html#4 )

 -  a szauna meg olyan, mint a kutya vacsorája.


A szállást velem rendezzétek, mert már átutaltam egy valag pénzt a foglalásra.

Azt se bánom, ha elutaljátok a pénzt a jelentkezéskor...11600006-00000000-11541556 (Toplak Gábor, Erste Bank)

Hát asszem ennyi..ha valami kérdés van, akkor e-mail!

Love,

G

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése